Isma & jazzSOPAR-CONCERTROBIN McKELLE QUARTETamb la cuina d´ISMA PRADOS

Isma & jazzSOPAR-CONCERTROBIN McKELLE QUARTETamb la cuina d´ISMA PRADOS

Esdeveniment realitzat (2007)

Dimecres, 14 de novembre
00:00 h
25 i 85 €

Enlaces

Selecció de vins i cava *Important* -Taules per 20 comensals. -Ubicació en funció de l´arribada. Una experiència nova al festival, però ben habitual, per exemple, a Nova York, on els clubs tenen fama tant per la qualitat de la seva programació com per la bondat (o no) de la seva cuina. En aquest cas, però, festa grossa de la mà d?Isma Prados, cuiner de primer nivell i aficionat apassionat del jazz. La cuina de l?Isma donarà pas al debut a Barcelona de Robin McKelle, una cantant que, després d?acompanyar monstres com Herbie Hancock i Wayne Shorter, ha començat una carrera com a solista amb un primer disc, Introducing Robin McKelle, en què recupera amb exuberància i passió l?alegria, la força i la intensitat del cançoner nord-americà molt més enllà del que de vegades s?anomena retroswing. ¿Una prova?: la seva versió llatina, amb tocs de salsa i tango (¡busqueu-la a Youtube!), del famós èxit de les Andrews Sisters Bei Mir Bist Du Schön. Isma & Robin: una nit diferent, inoblidable. Robin McKelle - Bei Mir Bist Du Schön
Robin McKelle, voz Alain Mallet, piano Peter Slavov, bajo Jaz Sawyer, batería + Isma Prados, cocina Cena/ Sopar/ Dinner - 20.30 h. Concierto/ Concert - 22.30 h. *PALACIO DEL FLAMENCO C/ Balmes, 139 (BCN) MENÚ introducing Una copa de Voll-Damm Per a Ostrot ?Grand Central? amb malta i regalèssia Special guest Thierry Airaud ?un cop a taula Dos panets: D?olives, nous i porc fumat Un llonguet Per tapar amb un Amanit d?anguila fumada Durant tot el sopar compartirem el pa TURRIS, llescat. Special guest Xavier Barriga, forner Happy crab jam cocktail El cranc com a solista dins d?una polifonia de picants, salats i refrescants (magrana, fulles, ous de peix, germinacions, ravets...). Una mousse arranjada pel solista ens proporciona una base rítmica i harmònica suficient per donar més amplitud al tema. Gumbó gumbó, le,le Recreació del gumbó, plat originari de la cuina cajun. El nostre serà de verdures i gambes, combinant tirabecs, arrels de diferents tipus i ?ocra?. Sopa criolla, lleugerament picant i molt aromàtica. Cheek to cheek En el nostre cas, però, les galtes es toquen per dins. Es tracta d?una galta de porc ibèric cuinada amb aromes de grans de mostassa, tomàquet dessecat, melassa i diferents tipus d?herbes; és a dir, l?autèntica salsa barbacoa. Salsarem amb suc de pernil ibèric i acompanyarem amb ?mashed potatoes? Days of wine and roses Special guest Ramon Morató El clàssic de Henry Mancini traduït a formes, sabors, textures. Una petita sorpresa que hem de saber esperar. Maridatge de vins: Quim Vila

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Fulla de responsabilitat degudamet impresa i emplenada.

Enlaces

Este sitio web utiliza cookies propias y de terceros para mantener la sesión, ofrecer una mejor experiencia, obtener datos estadísticos de navegación de los usuarios y mostrarte publicidad personalizada en base a un perfil elaborado a partir de tus hábitos de navegación. Para más información consulta la Política cookies.

Puedes aceptar todas las cookies pulsando el botón “Aceptar y continuar” o configurarlas o rechazar su uso pulsando el botón “Configurar”.